HéRKés Kéndini AR†iS† saniOr.Ama ßiLmiOrLArqi Yöné†mén ßénim.isDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé YoL.!..
ßumuyDu Hayat Déd!q|éri Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya
éLé$tiRmé ßéN!.. ßéYéndiYSén takD!R éD....! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taqMa siKdiR éDD..!
' séninLé i$im ßitmédi ßitméz
a$k qün yüzü qörmédi qörméz sana söyLemeye deqmedi deqmez séni ßénim qibi kimsé séwmédi séwméz
né éL!mdn †u††Lr né yüzüMé qüLdüLér ß! qün 0Lsn öLmüné séwdiLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Lr ßana ßu dünyda mu†LuLq Haramm$ méqéR
iStediğimi verin tøzLu rAfLarImdA ge¢mi$im yAnar ßenim gözLerim daLar derin ßenim hisLerim ßöyLedir yerLi yersiz söyLenir sözLerin ßana ßi simgedir i¢imde mimLenir
İnanıyorsan savundukLarına
arkasında duracaksın..gerek yok ceLLada cıkarıLdığında darağacına
tabureye sen vuracaksın !
ßëDëñîM |{å®åñ£ı|{£å®Då øLåñ §ëñ§îZLîğë ®µ]¬[µM §åñå åî±
NØk†ayı kØyduğum aN N£ S£nd£n ßir £S£r N£d£ ߣnd£n ßir iz kaLacak . . ..
Aklımı kaybetmekten değil
bulmaktan korkuyorum..
Sanma ßiLékLér!mdék! jiLét kéSigi 10Lar aŞkImIzIn bédéLi 10Lar zaLim!n diŞ !zLer!
Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm
¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm
vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm
ÇıKaR YoL hAnGiSi?SeVmEk Mi SeViLmEk Mi
SaRhOşLuK mU İçKi Mi
AnLaMaDıM GiTTİ..ÇıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiK mİ
YaŞaMaK mI öLmEk Mi???
Emek VeR
KuLAK VeR
BiLGİ VeR
BoRÇ VeR; AmA BoS VeRME! İYİYİ ArA
GÜzELİ ArA
DOĞRUYU ArA; AmA KuSUR ArAmA!
Hî¢ VaraMaDIM FarkIña
Dû$ûñMëDîM kî ¥arIñI UZagI ta$I¥aMaDIM
$îMDî ¢ëkî¥øruM îstë kahrIñIYëñî acILar ta$I¥øruM
DûñDë kaLañ gôZ ¥a$LarIñI.MutLuLugu satI¥øruM ZararIña
kaLDIr ûstûMDëñ Par¢aLa¥añ ø ßakI$LarIñi
CeSarE†imiN ßi††iĞi yErdE £SaRe†iM ßa$Lar
S£wdamızın adı B£rrak Sonu toprak dön£n aLçak oLSun ..§£nd£n ßæ§kæ§I yæLæn §£nd£n §onræ§I öLüm
§£nd£n qayrI§Ina yokum !
Hele Bir Kapansın Kapılar ! Sular Durulsun ! Bıçak Atacagım Tam 12'Den ! Kısa Devre Yapsın Kalbim ! Ellerım inatla Dokulsun Cıgaraya !
Alemin Derdi oLmusum demekki zamanında ii koymuşum .. !
SiL KıZıM SiL AkLınDaKi O KaRaNLıK ESeRi En KRALINDAN ÜSTÜNDÜR Bu GöRDüYüN SeRSeRi..!
ZaR aTMaM $aNSa iNaNMaM. oRTaDa ßiR $aNs VaRSa oNuDa Ben yaraTıRıM...!
$ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..!
'Sanal Alem İşte daLqasIz denize herkes KAPTAN!
îlk gôrûstê a$kâ înânîrmîSìn yôksà di$arî cìkìp têkrârmî gîrêyîm ?
YakLa$Ma UZakLa$ DîDîk DîDîk ëDërîM ha¥atIñI
ßëñDëñ ßa$kasIña ¥a$atMaM sëñî
tarîhîñî VururuM
añILarIñI asarIM
¥ûrëgîñë saPLarIM këñDîMî
ßëDëñîñDë ¥atI¥a kaLIrIM
tëñîñDë ßëkLërîM gëLëcëgîMî..¥akLa$Ma Daha kû¢ûk a$kLara katLañaMaZsIñ BENÎMLE ÔLÛRSÛN
BiRGüN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DöNmEK İsTeRsEn SaKıN DöNmE....ÇüNkÜ; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLAr
SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin !
ßugün Sen!n için ß!r Kurßan Kest!m ß!LekLer!m HaLa Kanıyor Ve Acıyor.
Kapat GozLérini Vé Bana Bak Bén! Diyé Né varsa Gordugun i$té O Sénin Yoklugun..
GozLérDé Yas Yoksa Ruh Gok KusagiNa SaHiP oLaMaz!
gozun Aydin Artik Ozgursun . .Artik ßaGimsizzsin SabaHa Butun uCakLAr Vé KucakLAr Sénin.
Sen Benim Hem var oluş ; Hemde Yok Oluş Sebebimsin .
Kimse ßir $eyler İma £tmesin
Kininiz Varsa Suratıma Kusun
Kusamıosanız Susun.!!
Ne çok öğrndi bu gönüL ne çok söndü
ne çok yandı.. Her defasnda bu SoN sndı ama aLdndı.. ßu gönüL uyandı
bu sabah yeniden ba$Ladı..!
ßitmez dediğim her $ey bitti
gitmez dediğim herkesin gittiği gibi..
Yéni ßiR SaYfA AçTıM KeNdiMe içinDe SeN YoKsUn
KaLbim HaYvAnAT ßaHçEsi DeĞiL Ki içinDe KöPeKLeR OLsUn...
SiLdim anıLarımdan seni.. Hiç merak etmiorum
sewio musun artık beni.. Kafam
ruhum
bedenim sensiz!! Eminim
mutLusundr ßnsiz..!
SnLe ßen ßu Öykünün Kaybeden iki kahramanıyız.. SnLe ßen Dünya Denen Cehennemde İki Garip YaLancıyız..!
öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım ...
кãя∂ãη ã∂ãмℓãяιη ѕãℓтãηãтι güηє$ göяüη¢єує кã∂ãя∂ιя !
вιz öℓмєуι çσктαη gözє αℓ∂ıк ∂α
уαηıмız∂α кιмℓєя göтüяü¢єz σηυ ∂üşüηüуσяυz.
ßυ ƒαηι ∂üηуαуα тєк gєℓ∂ιк тєк gι∂єяιz
ßιzι 3 кυяυşα ѕαтαηℓαяı ßιz ßєℓєşє νєяιяιz !
нαкѕızℓığα gєℓємєм... нαтıя
göηüℓ ∂ιηℓємєм вαвαмıη кızıуıм вєη кυяşυη уєяιм ℓαƒ уємєм…
ѕєη кαℓвιмє gιяєη уαѕαк ѕєν∂α кυяşυηυѕυη.уα ѕєηι σяα∂α вıяαкα¢αкℓαя вєηιм σℓα¢αкѕıη уα ∂α ѕєηι çıкαяıякєη ¢αηıмı αℓ¢αкℓαя ѕσηυм σℓα¢αкѕıη.
düηуα∂α öуℓє вιяιηι ѕєν кι ѕєη öℓ∂ügüη zαмαη σ уαşαмαѕıη..
Rekabet Etmem Rekqabet YARATIRIM ona Buna DeğiL Ben Sâdece
DALGAMA Bakarım....!
SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner. Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner.. SaKın dönüp bakma ardına KraL’Lar önde qider..
BENİ BİLEN BİLİR.TANIYAN TANIR.İSTEYEN KALIR.İSTEMEYEN YOL ALIR..
sévgım sınırsız anlayabıléné dosluğum sonsuz payla$abıléné $£N haRiKaa$ıN aMa ßénım olduğun $ürece......!
beni eskiler tanıryeniler örnek alır.görenler anlatır: görmeyenlerde gözlerini kapatıp hayal etmekle kalırHayat Né Garip öküzLér FaLan...
ßirBirimzdén ßa$ka ßir céwap ßuLamadık...(L)
"ßén séni séviyorum ama..."Larına kar$ıLık "...ama ßén séni séviyorum"Larım vardı..
qittikcé dévrikLé$ti..
SiLdim héßsini..
Msn kapak nickleri msn nickleri yeni msn sözleri
fasLa özénMé aLTında kaLıRsın (
Hépimiz sorumLuLuk sahiBi oLamayacak kadar ßénciLiz
kaLBim saBrımı durdurur vé diLimidé $éytan doLdurur
вιяçσк кιşι gιя∂ι σ кαℓвєвιяçσк кιşι çιкмαк ιѕтє∂ιкιмѕєуι ηє gιямєѕι ιçιη ηє∂є çιкмαѕι ιçιη zσяℓα∂ι..gι∂єηє нσşçαкαℓ ∂ємєуι вιℓє¢єк кα∂αя кιвαяgєяι ∂öηєηє нαуιя ∂ιуєвιℓє¢єк кα∂αя кαвα вιя кαℓρ σ..σ кαℓρ çσк ιуι вιℓιуσя gι∂єηℓєяιη çσgυ σηυ υzαктαη тαкιρ є∂ιуσя..νє σ кαℓвιη мιηιк вιя мєѕαנι ναя gι∂єηℓєяє;нєя gι∂єη вιℓιуσяυмкι вєηι υzαктαη ѕєуяєтмєктє σηℓαяα кσ¢αмαη мυтℓυℓυкℓαя ∂ιℓιуσяυм νє ιуι ѕєуιяℓєя ∂ιуσяυм...вєη∂єη υzαк ѕєν∂ιкℓєяιηє уαкιη σℓѕυηℓαя..вєηιм кαℓвιмє gιямєѕι кσℓαу çιкмαѕι∂α кσℓαу αмα вιя кєяє çιктιмι кαℓвιм∂єη gєяι gιяєвιℓмєѕι ιмкαηѕιz..!!
ßir Köpeğim Wardı ßæna Coq SAĞDIKTI ßİR sEVGİlİM wardı Köpeğim Kadar oLamadı.!!!
Sevgiye Sınır.DostLuğa Fiat ßicmediq. Sevdayı Cepte DeğiL A$kı Yürekte arıyorum..!!
€skiden karanlikdan korkar yagmurlardan ürperirdim ama simdi karanlik sirdasim yagmurlar gözyasim oldu!!!
ßir Gün ßir SiLah ve ßir Gül iLe Sana GeLeceğim Ya Gülü aLırSın a$kım oLurSun Yada SiLahı Cekip ßeni WururSun…!!!
BİZ YIKILMAZ SEVGİLERİN SARSILMAZ TAŞLARIYIZ ANLIMIZDA BELA YAZAR
GÖNLÜMÜZDE SEVDA DELİCE SEVMEYİ BİLİRİZ UNUTMAYI ASLA….!!!
€ziLmi$ ßir Kentin SokakLarında Sevdası YasakLanmı$
Vede umutLarı Kur$unLanmı$ GeceLerin İsyanKar SerSer!Sinden SevgiLer…!!!
aĞlamayı FerdiDen ßæğLamayı Orhandan İsyanı MüsLümden Sevmeyi ise YanLızca ßizden öĞrenin..!!
Meyhaneden masam kaldırıldı
karakoldan defterim dürüldü
savcı kalemimi
kırdı
darağacına tesbihm asıldı
sevmek bu kadar suçsa beni asın razıyım.
‘ yıLdız oLsaydım iLk Sana Kayardım !!! ( FAVORIM )
‘ hayaTTan Sonra öLümdesin..ama HayaTTa iken Ben Yoksam biLki öLmektesin !!
‘ Kaderime Boyun Eğmem ama aLınyazıma’da Boyun Eğmem ..!!
‘ RahaT oL Geçmiş asLa öLmez ama öLdürür !!
Benim Yüreqimi Aciz Bırakan
eLe qüNe Muhtac eDeN
BiziM a$KımıZ BiTTi DiyeN
Yüreqine ::::LaNeT oLSuN....KıLıçLar baTsa tenimin heR kısMına...PamukLra aksa kaNım...ÜzüLceiim teK şey PamukLarı kirLetmiş oLmam oLurdu...
BaK qör .. eqMé başını !!baK qör Bana NéLér yaptıqını !!
aqLamakTan yaş mı KaLdı qözLérimDé DamLayacaq .. Bu HaLimDén anLamaYan öLünce mi anLayacaq.. ?
UmRuMDa DeğiLsnn..sen bnm içn artık MAZİLERİN PRENSİ ŞimDiNin ŞereFsiziSin..
BanaMı soRdun qÖnLümü çaLarKén uTnmaDn Bni BénDén aLırKén hiÇ kOrkMadn YeminLer EderKén SnDé wéfaSız hayıRsız çıkTn..
ALLah 1 Sewqm 1 .. atEşLrDé Sn yaqTn NasL kıYdn aşKıma KahbeLré saTTn SanKi Dar ağaCnDa boYnmA İpLk aTTn SeBeBm oLdn zaLim soNuMa imZnı atTTnn..
paRçaLanMş wuCudum oLmş Léş uZaqLaş BnDén qiT kahBeLéş Her TaraFın oLmuşSa BéLé$ saNa déiL Sni séwdiqim iÇin Bana Lanét oLsun ..!!
Chq TatLıSn coq NaZLıSn ßiLiorm aSLnda Snde HaqLsN nede oLshaa "Türq MaLıSn"#_ Sana FazLa qéLdiqimi havLayaRak déqiLdé konu$aRak söyLéméyi dénéséydin İçimdéki Hayvan Sévqisi ßu kaDaR azaLmı$ oLmıCakTı _#
Aynalarla avunma göstermezler içini.. Hiç çekinme tanı kendini..’
sAna Olan KiniMe Sakın KıZma ''SEviORmm'' NedE olSa...