SaNaLaLeM.forummum.CoM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

NiCq ! xD !

YazarMesaj
CqDm

NiCq ! xD ! Prensesdq6
CqDm

Kadın
ruh hali : NiCq ! xD ! Capkin10
takımı : NiCq ! xD ! Fenerbahce

NiCq ! xD ! Empty
MesajKonu: NiCq ! xD !   NiCq ! xD ! Icon_minitimeCuma Ekim 10, 2008 4:52 pm

HéRKés Kéndini AR†iS† saniOr.Ama ßiLmiOrLArqi Yöné†mén ßénim.isDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé YoL.!..

ßumuyDu Hayat Déd!q|éri Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya

éLé$tiRmé ßéN!.. ßéYéndiYSén takD!R éD....! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taqMa siKdiR éDD..!

' séninLé i$im ßitmédi ßitmézNiCq ! xD ! Smilev a$k qün yüzü qörmédi qörméz sana söyLemeye deqmedi deqmez séni ßénim qibi kimsé séwmédi séwméz

né éL!mdn †u††Lr né yüzüMé qüLdüLér ß! qün 0Lsn öLmüné séwdiLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Lr ßana ßu dünyda mu†LuLq Haramm$ méqéR

iStediğimi verin tøzLu rAfLarImdA ge¢mi$im yAnar ßenim gözLerim daLar derin ßenim hisLerim ßöyLedir yerLi yersiz söyLenir sözLerin ßana ßi simgedir i¢imde mimLenir

İnanıyorsan savundukLarınaNiCq ! xD ! Smilev arkasında duracaksın..gerek yok ceLLada cıkarıLdığında darağacınaNiCq ! xD ! Smilev tabureye sen vuracaksın !

ßëDëñîM |{å®åñ£ı|{£å®Då øLåñ §ëñ§îZLîğë ®µ]¬[µM §åñå åî±

NØk†ayı kØyduğum aN N£ S£nd£n ßir £S£r N£d£ ߣnd£n ßir iz kaLacak . . ..

Aklımı kaybetmekten değilNiCq ! xD ! Smilev bulmaktan korkuyorum..

Sanma ßiLékLér!mdék! jiLét kéSigi 10Lar aŞkImIzIn bédéLi 10Lar zaLim!n diŞ !zLer!

Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm NiCq ! xD ! Smilev ¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm NiCq ! xD ! Smilev vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm

ÇıKaR YoL hAnGiSi?SeVmEk Mi SeViLmEk MiNiCq ! xD ! SmilevSaRhOşLuK mU İçKi MiNiCq ! xD ! SmilevAnLaMaDıM GiTTİ..ÇıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiK mİNiCq ! xD ! SmilevYaŞaMaK mI öLmEk Mi???

Emek VeRNiCq ! xD ! Smilev KuLAK VeRNiCq ! xD ! Smilev BiLGİ VeRNiCq ! xD ! Smilev BoRÇ VeR; AmA BoS VeRME! İYİYİ ArANiCq ! xD ! Smilev GÜzELİ ArANiCq ! xD ! Smilev DOĞRUYU ArA; AmA KuSUR ArAmA!

Hî¢ VaraMaDIM FarkIñaNiCq ! xD ! Smilev Dû$ûñMëDîM kî ¥arIñI UZagI ta$I¥aMaDIMNiCq ! xD ! Smilev $îMDî ¢ëkî¥øruM îstë kahrIñIYëñî acILar ta$I¥øruMNiCq ! xD ! Smilev DûñDë kaLañ gôZ ¥a$LarIñI.MutLuLugu satI¥øruM ZararIñaNiCq ! xD ! Smilev kaLDIr ûstûMDëñ Par¢aLa¥añ ø ßakI$LarIñi

CeSarE†imiN ßi††iĞi yErdE £SaRe†iM ßa$Lar

S£wdamızın adı B£rrak Sonu toprak dön£n aLçak oLSun ..§£nd£n ßæ§kæ§I yæLæn §£nd£n §onræ§I öLüm NiCq ! xD ! Smilev §£nd£n qayrI§Ina yokum !

Hele Bir Kapansın Kapılar ! Sular Durulsun ! Bıçak Atacagım Tam 12'Den ! Kısa Devre Yapsın Kalbim ! Ellerım inatla Dokulsun Cıgaraya !
Alemin Derdi oLmusum demekki zamanında ii koymuşum .. !

SiL KıZıM SiL AkLınDaKi O KaRaNLıK ESeRi En KRALINDAN ÜSTÜNDÜR Bu GöRDüYüN SeRSeRi..!

ZaR aTMaM $aNSa iNaNMaM. oRTaDa ßiR $aNs VaRSa oNuDa Ben yaraTıRıM...!

$ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..!

'Sanal Alem İşte daLqasIz denize herkes KAPTAN!

îlk gôrûstê a$kâ înânîrmîSìn yôksà di$arî cìkìp têkrârmî gîrêyîm ?

YakLa$Ma UZakLa$ DîDîk DîDîk ëDërîM ha¥atIñINiCq ! xD ! SmilevßëñDëñ ßa$kasIña ¥a$atMaM sëñîNiCq ! xD ! Smilevtarîhîñî VururuMNiCq ! xD ! SmilevañILarIñI asarIMNiCq ! xD ! Smilev¥ûrëgîñë saPLarIM këñDîMî

ßëDëñîñDë ¥atI¥a kaLIrIMNiCq ! xD ! SmilevtëñîñDë ßëkLërîM gëLëcëgîMî..¥akLa$Ma Daha kû¢ûk a$kLara katLañaMaZsIñ BENÎMLE ÔLÛRSÛN

BiRGüN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DöNmEK İsTeRsEn SaKıN DöNmE....ÇüNkÜ; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLAr

SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin !

ßugün Sen!n için ß!r Kurßan Kest!m ß!LekLer!m HaLa Kanıyor Ve Acıyor.

Kapat GozLérini Vé Bana Bak Bén! Diyé Né varsa Gordugun i$té O Sénin Yoklugun..

GozLérDé Yas Yoksa Ruh Gok KusagiNa SaHiP oLaMaz!

gozun Aydin Artik Ozgursun . .Artik ßaGimsizzsin SabaHa Butun uCakLAr Vé KucakLAr Sénin.

Sen Benim Hem var oluş ; Hemde Yok Oluş Sebebimsin .

Kimse ßir $eyler İma £tmesinNiCq ! xD ! Smilev Kininiz Varsa Suratıma KusunNiCq ! xD ! Smilev Kusamıosanız Susun.!!

Ne çok öğrndi bu gönüL ne çok söndüNiCq ! xD ! Smilev ne çok yandı.. Her defasnda bu SoN sndı ama aLdndı.. ßu gönüL uyandıNiCq ! xD ! Smilev bu sabah yeniden ba$Ladı..!

ßitmez dediğim her $ey bittiNiCq ! xD ! Smilev gitmez dediğim herkesin gittiği gibi..
Yéni ßiR SaYfA AçTıM KeNdiMe içinDe SeN YoKsUnNiCq ! xD ! SmilevKaLbim HaYvAnAT ßaHçEsi DeĞiL Ki içinDe KöPeKLeR OLsUn...
SiLdim anıLarımdan seni.. Hiç merak etmiorumNiCq ! xD ! Smilev sewio musun artık beni.. KafamNiCq ! xD ! Smilev ruhumNiCq ! xD ! Smilev bedenim sensiz!! EminimNiCq ! xD ! Smilev mutLusundr ßnsiz..!

SnLe ßen ßu Öykünün Kaybeden iki kahramanıyız.. SnLe ßen Dünya Denen Cehennemde İki Garip YaLancıyız..!

öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım ...

кãя∂ãη ã∂ãмℓãяιη ѕãℓтãηãтι güηє$ göяüη¢єує кã∂ãя∂ιя !

вιz öℓмєуι çσктαη gözє αℓ∂ıк ∂αNiCq ! xD ! Smilev уαηıмız∂α кιмℓєя göтüяü¢єz σηυ ∂üşüηüуσяυz.

ßυ ƒαηι ∂üηуαуα тєк gєℓ∂ιк тєк gι∂єяιzNiCq ! xD ! Smilev ßιzι 3 кυяυşα ѕαтαηℓαяı ßιz ßєℓєşє νєяιяιz !
нαкѕızℓığα gєℓємєм... нαтıяNiCq ! xD ! Smilev göηüℓ ∂ιηℓємєм вαвαмıη кızıуıм вєη кυяşυη уєяιм ℓαƒ уємєм…

ѕєη кαℓвιмє gιяєη уαѕαк ѕєν∂α кυяşυηυѕυη.уα ѕєηι σяα∂α вıяαкα¢αкℓαя вєηιм σℓα¢αкѕıη уα ∂α ѕєηι çıкαяıякєη ¢αηıмı αℓ¢αкℓαя ѕσηυм σℓα¢αкѕıη.

düηуα∂α öуℓє вιяιηι ѕєν кι ѕєη öℓ∂ügüη zαмαη σ уαşαмαѕıη..
Rekabet Etmem Rekqabet YARATIRIM ona Buna DeğiL Ben Sâdece
DALGAMA Bakarım....!

SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLerNiCq ! xD ! Smilev baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner. Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner.. SaKın dönüp bakma ardına KraL’Lar önde qider..

BENİ BİLEN BİLİR.TANIYAN TANIR.İSTEYEN KALIR.İSTEMEYEN YOL ALIR..

sévgım sınırsız anlayabılénéNiCq ! xD ! Smilev dosluğum sonsuz payla$abıléné $£N haRiKaa$ıN aMa ßénım olduğun $ürece......!

beni eskiler tanırNiCq ! xD ! Smilevyeniler örnek alır.görenler anlatır: görmeyenlerde gözlerini kapatıp hayal etmekle kalır
Hayat Né Garip öküzLér FaLan...

ßirBirimzdén ßa$ka ßir céwap ßuLamadık...(L)

"ßén séni séviyorum ama..."Larına kar$ıLıkNiCq ! xD ! Smilev "...ama ßén séni séviyorum"Larım vardı..
qittikcé dévrikLé$ti..
SiLdim héßsini..

Msn kapak nickleriNiCq ! xD ! Smilev msn nickleri NiCq ! xD ! Smilev yeni msn sözleri
fasLa özénMé aLTında kaLıRsın (NiCq ! xD ! Smilev

Hépimiz sorumLuLuk sahiBi oLamayacak kadar ßénciLiz

kaLBim saBrımı durdurur vé diLimidé $éytan doLdurur

вιяçσк кιşι gιя∂ι σ кαℓвєNiCq ! xD ! Smilevвιяçσк кιşι çιкмαк ιѕтє∂ιNiCq ! xD ! Smilevкιмѕєуι ηє gιямєѕι ιçιη ηє∂є çιкмαѕι ιçιη zσяℓα∂ι..gι∂єηє нσşçαкαℓ ∂ємєуι вιℓє¢єк кα∂αя кιвαяNiCq ! xD ! Smilevgєяι ∂öηєηє нαуιя ∂ιуєвιℓє¢єк кα∂αя кαвα вιя кαℓρ σ..σ кαℓρ çσк ιуι вιℓιуσяNiCq ! xD ! Smilev gι∂єηℓєяιη çσgυ σηυ υzαктαη тαкιρ є∂ιуσя..νє σ кαℓвιη мιηιк вιя мєѕαנι ναя gι∂єηℓєяє;нєя gι∂єη вιℓιуσяυмкι вєηι υzαктαη ѕєуяєтмєктє NiCq ! xD ! Smilev σηℓαяα кσ¢αмαη мυтℓυℓυкℓαя ∂ιℓιуσяυм νє ιуι ѕєуιяℓєя ∂ιуσяυм...вєη∂єη υzαкNiCq ! xD ! Smilev ѕєν∂ιкℓєяιηє уαкιη σℓѕυηℓαя..вєηιм кαℓвιмє gιямєѕι кσℓαуNiCq ! xD ! Smilev çιкмαѕι∂α кσℓαу αмα вιя кєяє çιктιмι кαℓвιм∂єηNiCq ! xD ! Smilev gєяι gιяєвιℓмєѕι ιмкαηѕιz..!!

ßir Köpeğim Wardı ßæna Coq SAĞDIKTI ßİR sEVGİlİM wardı Köpeğim Kadar oLamadı.!!!
Sevgiye Sınır.DostLuğa Fiat ßicmediq. Sevdayı Cepte DeğiL A$kı Yürekte arıyorum..!!
€skiden karanlikdan korkar yagmurlardan ürperirdim ama simdi karanlik sirdasim yagmurlar gözyasim oldu!!!
ßir Gün ßir SiLah ve ßir Gül iLe Sana GeLeceğim Ya Gülü aLırSın a$kım oLurSun Yada SiLahı Cekip ßeni WururSun…!!!
BİZ YIKILMAZ SEVGİLERİN SARSILMAZ TAŞLARIYIZ ANLIMIZDA BELA YAZAR
GÖNLÜMÜZDE SEVDA DELİCE SEVMEYİ BİLİRİZ UNUTMAYI ASLA….!!!
€ziLmi$ ßir Kentin SokakLarında Sevdası YasakLanmı$
Vede umutLarı Kur$unLanmı$ GeceLerin İsyanKar SerSer!Sinden SevgiLer…!!!
aĞlamayı FerdiDen ßæğLamayı Orhandan İsyanı MüsLümden Sevmeyi ise YanLızca ßizden öĞrenin..!!
Meyhaneden masam kaldırıldıNiCq ! xD ! Smilevkarakoldan defterim dürüldüNiCq ! xD ! Smilevsavcı kalemimi
kırdıNiCq ! xD ! Smilevdarağacına tesbihm asıldıNiCq ! xD ! Smilevsevmek bu kadar suçsa beni asın razıyım.
‘ yıLdız oLsaydım iLk Sana Kayardım !!! ( FAVORIM )
‘ hayaTTan Sonra öLümdesin..ama HayaTTa iken Ben Yoksam biLki öLmektesin !!
‘ Kaderime Boyun Eğmem ama aLınyazıma’da Boyun Eğmem ..!!
‘ RahaT oL Geçmiş asLa öLmez ama öLdürür !!
Benim Yüreqimi Aciz BırakanNiCq ! xD ! Smilev
eLe qüNe Muhtac eDeNNiCq ! xD ! Smilev
BiziM a$KımıZ BiTTi DiyeNNiCq ! xD ! Smilev
Yüreqine ::::LaNeT oLSuN....

KıLıçLar baTsa tenimin heR kısMına...PamukLra aksa kaNım...ÜzüLceiim teK şey PamukLarı kirLetmiş oLmam oLurdu...

BaK qör .. eqMé başını !!baK qör Bana NéLér yaptıqını !!

aqLamakTan yaş mı KaLdı qözLérimDé DamLayacaq .. Bu HaLimDén anLamaYan öLünce mi anLayacaq.. ?

UmRuMDa DeğiLsnn..sen bnm içn artık MAZİLERİN PRENSİ ŞimDiNin ŞereFsiziSin..

BanaMı soRdun qÖnLümü çaLarKén uTnmaDn Bni BénDén aLırKén hiÇ kOrkMadn YeminLer EderKén SnDé wéfaSız hayıRsız çıkTn..

ALLah 1 Sewqm 1 .. atEşLrDé Sn yaqTn NasL kıYdn aşKıma KahbeLré saTTn SanKi Dar ağaCnDa boYnmA İpLk aTTn SeBeBm oLdn zaLim soNuMa imZnı atTTnn..

paRçaLanMş wuCudum oLmş Léş uZaqLaş BnDén qiT kahBeLéş Her TaraFın oLmuşSa BéLé$ saNa déiL Sni séwdiqim iÇin Bana Lanét oLsun ..!!

Chq TatLıSn coq NaZLıSn ßiLiorm aSLnda Snde HaqLsN nede oLshaa "Türq MaLıSn"

#_ Sana FazLa qéLdiqimi havLayaRak déqiLdé konu$aRak söyLéméyi dénéséydin İçimdéki Hayvan Sévqisi ßu kaDaR azaLmı$ oLmıCakTı _#

Aynalarla avunma NiCq ! xD ! Smilev göstermezler içini.. Hiç çekinme tanı kendini..’

sAna Olan KiniMe Sakın KıZma ''SEviORmm'' NedE olSa...

CqDm

NiCq ! xD ! Prensesdq6
CqDm

Kadın

NiCq ! xD ! Empty
MesajKonu: Geri: NiCq ! xD !   NiCq ! xD ! Icon_minitimeCuma Ekim 10, 2008 4:52 pm

Kaliteni qösterdin şimdi satışlarda mısın??

Eger varLığım bana armaqan ediLmi$seNiCq ! xD ! Smilev
neden yok oLu$u bu kaDar çok ki$iNin eLinde ??

DuYdukLarıMa DeGiL.......
GöRdÜkLeRimE İNANIRIM..........!!!!
İnSansa KarsımdaKiiii Deger Verir SaYarım...
HayVansa KuLuBesİne BaglaRım.....

eskiyi unutaßiLme yeniye yöneLme çaßaLarı hasar veriyor..
ve haLa ßiriLeri çıkıp herşey qüséL oLacak diyebiLiyor!

GöZüMdE TüTsEdE BaZı TaWıRLaRıN ÜzGüNüM HaYaTıM Çoq YaNLıŞ yApTıN...YaPaCaq BiR ŞeY yOq BeN ÇoqTaN YoL aLdıM.!

?....?qeLen ne qeT!Rd! k! q!den ne qöTüRsün?? ßen haYaTımdan memnunum ßen! sewmeYen öLsün..?....?

Açtm 1 şampnyA eziyetN 16.yıLı..

Kendini bi b*q sananLar.... Gerçekten Sandıqınız qibisiniz.. xD

ßana bak zayıfLamış gördüm seni!!!
Karakter oLarak tabiki xD

hayatı çöpLük farzet sende biir piisLiik deqiiL misin.?? sen sahtekar yaLancının ta kendisisin..Unutma.!! sahte ve yaLan oLan her Şey dünya kapsamında senii bekLiyor.!

İkinci EL Övqü TüccarLarı Varsın ßoL ßoL Konu$sun. ßénim Satacak MaLım Yok Ki Öwqüyé İhtiacım OLsun..!

DüqünLerde yanına qeLip seni dürterek "sıra sana qeLdi" diyen yaşLıLardan sıkıLdıysan sende aynısını cenazeLerde onLara yap... xD

Kendine yaptıqın $ekiL $emaLLerLe
TakıLdıqın maço heraketLerLe
Kendini cooL sanıp hevesLenme
Özüne dön canım topLumu kirLetme.. ^

Annee vitrindeki ayıyı istiyorum çnKü (eski) sevgiLime benziYoo!

Hani beraBer gömmüşTük ya Askmızı maziye..Yine beraber gömücez ama bu sefer sana..yeni sevgiLimLe

Bn büyük ikramiyeim herkese wurmam '

Duydumki dün aksam yolunu kesmislerNiCq ! xD ! Smilev ya parani ya gxtünü demisler! HELAL OLSUN Erkek adammissinNiCq ! xD ! Smilev Parani kaptirmamissin ! !

KayıpLarim çok Ne yazaR Senide kayßetmisim
ßen kimLeri taRihe gömDümSen ßiLemezsin
KaLßimdeki imParaTorLuğun efenDisi ßenim
Seni aZ önCe idaM eTTirdim..

ßénÇokAyrıLıkLarYa$adımOyüzdénßiti$ikYazdımHér$éyi .

FırsatLar kapıyı çaLdıqnda qürüLtüdén $ikayéT édén méLankoLik ki$i.

ßiqün öLecksiN toprak oLacaksın sonRa 0t oLacaksın bi öküZ qeLejk sni yiyeJk snra sıCaq bi **** oLacaksın we bnDe yanına qidip hiÇ deişmemişsin diyeCeiM..!!

|| dünya ßLé döNü0 shén qarSundaqünDén né ßqLé0nqüé |

Ruhum dudaqLarnd hayad bLuor... Yasadqm en byüq ashk sen 0Lcaqsın..

€LLéRiNi TuTMu$TumMm iÇiMé ÇéqiP SéVMi$TimMm Yao anNn DeDimMm "DuRSunNn DüNYa"SéNi SéViYoRumMm SeNDenNn FaZLa

qRaL oLdUuNu saNaNLaR... saDece qüLmeMe yaRdımJı oLaN soyTaRıLaRsıNızZz xD

CqDm

NiCq ! xD ! Prensesdq6
CqDm

Kadın

NiCq ! xD ! Empty
MesajKonu: Geri: NiCq ! xD !   NiCq ! xD ! Icon_minitimeCuma Ekim 10, 2008 4:52 pm

söLé satıLık Ruhuna kaç paRa ßicTin ? ßéLLiyDi zaTén Sén p*çin ßiRiyDin !!

éh SnDé hakSız sayıLmazSın !! SonucTa aç ßi aYısın Yémék vérmédén OynamazSın !!

seni it...Deegrimi biLemedin s.Ktir qit ..

bir qün değer verdiğin eller
sana sırtını döndüğünde
kaybettiğin tek şey onlar olmayacak
qeride bıraktıklarnın arkadan aqladığını UNUTMA
sen başkalarına aqlarken...

ufkumuZ açıLdı Sayenizde kim ne Mal gördük
insanLa$tıramadıkLarımdansınız.

HaYaT YeDeK oYuncuLarLa DoLuDuR ... !
ßo$aLan YeR Her ZaMaN DoLDuruLur ...

senDéMi séndeMi senDé serefsz çkTın sewqiLiii...

aZraiLin oLSun saLLanDıqın saLınCaq - senİn o p*ÇçÇÇ ruHunu öLüm temizLéR anCaq.

Hayat ya$ıcaam şeyleri sana kıyak geçiorm yazNiCq ! xD ! SmilevçizNiCq ! xD ! Smilevoyna..
Hiç bi bok istemedim istemiorm..

STİqßALİM İÇİN ATTIM ßEŞİNCİ ADIMI ALTINCI ADIMDA GELEN KUDRETLİ KUVVETE LANET OLSUN PARAMIDIR İNSANLARIN MİKTARI

Kendimi ispat etmek için şekillere köpek olmuyorum.! Ben kim olduğumu zaten biliyorum.!

DéqeR veRdikLerimiN q.tü kaLkmasıN..deqeRi aLıRım q.t qißi kaLıRsıN!

Söleyecek Sözlerim arasında 'adın' yok..

SayıLı Arkada$Larım Var.! Ama ßana YétérLér Dü$manım Até$sé DostLarım Até$tén BétérL€R...!

waRLıqım Hi$$éDiLmémi$Ti.aMa yoqLuqum q0yMu$Tu ..0nLaRa..

'Zorsam' koLayı ...'Soquksam' sıcAqı... 'HavaLıysam' sönüqü...'Ciddiysem' cıvıqı...'AsiLsem' bAsiti... vAr !!!

NiCq ! xD !
1 sayfadaki 1 sayfası