sEN BaNA BitiyoRsun BeniM icin ÖlüYorSun yALAn Mı
buNDan BöyLE saDeCe EşyalarıMa DokuNuRsun RüyAnDa GörüRsEN BELki AncAK öyLE AvuNurSun
1.. Çok sıkıLdım 2.. yEriM çoq dAr OoOoO sEnDEn Çoq vAr Beni mi buLdun şiMdi ?!! Çok işiM var
Oh ne güzeL Oldu ..İçimde bir huzur var …Giden gitti kaLan sağLarLa …GündeLik aşkLara devam
Şaşırttım mı bunaLttım Mı ??!! Çok afedersin !! üzgünüm
ßu y3ni sAyFaDa s3niN aDıN yoq ÜzgünüM tanıyaMadıM!!!!
... üZGüNüM TaNıYaMaDıM ...
Kader bizi birLeştirdi Bunun bir bahanesi yok …BarınmamaLı bu sefer içimizde yaLan doLan
GöRME yÜZÜmü ArTıK AsLA… AnMam ArtıK AsLA iSmiNi..IsTeSEmDE TuTaMAm ELLErini..
ßu aşK d3ğiL .. yaLaN AşkıM .. aDımM GiBi ßiLiyoRuM.. aLDaT diLEdiğiN GiBi SeNdE .. İnAn Hiç iLgiLeNmioRuM !!!
Çok özLEdim Seni o SokakTa yiNe buLuşsak
DuRup düşünMeK yETmiyOR aRtık sENi iStiyOr hEr GecE BU bEdEN kAçıp giTsEK çoq uzAkLArA sEN Ve Ben
AnıLaRı, AcıLaRı biRaRayA tOpLa yAk, DağıT küLLeRi biZedE GüLer Bu hAyAt nAsıL oLsA, hiç uMruMdA dEğiL...
ALdığıM SoN NeFes Olsun aZrAiL BaşımDa duRsun SevmiyORsAm Ahın TutSun yALanSa Ben Öleyim SEvGiLim
AtEşiM yaKar CANini TENiNi yAn DeSEN yANArIm sEV DERsEN SEVERim
aRtık AşKA iNaNmıyORuM HeRşEyDEn GeCtiM DuySun ÀLEm BEn SEcTim yOLúmú
BenDEn ArTik AşKa pAýóZz
Duygular yıkar seni ..oğrular yakar seni ...üşünmezsin gerçeği ......
BunALiRim DüşüNürKen YanLiş AşkLarıMı Biri SeVeR biRi ÜzEr GöNLüm SaGoLsun
DEvir TeRSine DÖndü ..Eee BENdE AZ ÖLüp BitMEdim mi ..
şimdi GeL De Gör Beni DurúyOr muyum yErimDe haLA.. yuRttA aşk ciHandA aşk hEr yErdE aşk BunDAn SOnrA
SeNi HerKEs sEvErde BeniM Gibi ÖpEr mi Sana HerKEs BaKAr dA benim Gibi BekLer mi
SEni SEvMiyOrMuş gibi rOL yaPmaK BAna yAKişMAz
GeCeLEri uyKu GiRmEzKEn GÖzüMe..AKLimDa FiKriMde Hep SEn VaRsin..
BaKSan HaZıRım TuTSan uÇaRım öPSen öLüRüM
BéNDen SéLaM sÖyLEyiN BüTüN AşkLariMa
EgEr SaNa KAvuşMAsAM SaRsIn BeNi ToPrAkLaR
SakLamaDıM KiMSeLeRdEn SeVdim Seni Ta DerinDEn BenDEki Bu aşK AcıSı KaNaTıR DuRuR inCEDen
bir BeNim oL Beni Öp Bir bAnA SahipLen
Ne SevMekTEn NE de VeRdiğiM hiç biR söZden VaZgeçMeM
gÜL Senin Tenin bENdE GüLLer içinde KaFesTeyim vATanıM seNin yAnıN BenDE Senin KöLenim
sÖyLe AşkıM SenDen UzAk Ne FaRKeDEr NeFes ALmak
yiLMAdim TÜkENSe ÜmÜTLEr YoRuLmADim yORuLsa yÜrEGiM SayMaDim gÜn OLDu SeneLEr SenSin HASReTim
yüZünü BiLE GörMEk IstEMiyoRum yOLuMA cıkMaSan iyi EDErSin SözLEriM SaNa Ağır Mi GELdi KALbiniMi Mi KıRdıM, AFFEDERsiN
HayırDıR NeOLdu pişManMıSıN BiR GeCE aNsıZıM KaPimDaSın gErçeKLer aCıDır AnLAMan LAzım BeniM Icin ARtık BiR yaBaNcıSıN
yOk iştE yOk hEr şEy yALan GözLer yaLan ,SözLer yaLaN
AşKın beNdende öTe biR yeRe giDeMemki dAha Önce yaşAnAnLAr boşMuş Seni BuLunCa AnLAdim
SeN GÖzÜmüN NuRu SEn yüGReK SIzIm CaniMiniCi