SaNaLaLeM.forummum.CoM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Çakar, Arda'ya öyle bir laf etti ki!!

2 posters
YazarMesaj
Fevzi
,

,

Erkek
rep sistemi: : Çakar, Arda'ya öyle bir laf etti ki!! Reputationposstv7
ruh hali : Çakar, Arda'ya öyle bir laf etti ki!! Tehlik10

Rap Sistemi
Aktiflik :
Çakar, Arda'ya öyle bir laf etti ki!! Left_bar_bleue0/0Çakar, Arda'ya öyle bir laf etti ki!! Empty_bar_bleue  (0/0)
Başarı Puanı:
Çakar, Arda'ya öyle bir laf etti ki!! Left_bar_bleue0/0Çakar, Arda'ya öyle bir laf etti ki!! Empty_bar_bleue  (0/0)
Güçlülük:
Çakar, Arda'ya öyle bir laf etti ki!! Empty
MesajKonu: Çakar, Arda'ya öyle bir laf etti ki!!   Çakar, Arda'ya öyle bir laf etti ki!! Icon_minitimeSalı Ekim 28, 2008 6:51 pm

Eski hakem ve yorumcu olan Ahmat Çakar, canlı yayında Galatasaray ve Milli Takıım'ın yıldız futbolcusu Arda Turan'a 'köpek' dedi.

Eskişehirspor - Galatasaray maçında Fırat Aydınus'un sarı kart göstermek için çağırdığı halde yanına gitmeyen Arda'ya en ağır tepkiyi Ahmet Çakar gösterdi.

Show TV'de yayınlanan 6 Pas programında Çakar, yayından kalkacak olan programda giderayak ağzına geleni söyledi.

İşte Ahmet Çakar'ın olay sözleri:

“Benim kart göstereceğim futbolcu Karabaş gibi yanıma gelecek. Ben kart göstermek için düdük çalarsam ve futbolcu arkasını dönüp giderse o benim için köpektir.”

Çakar bununla da kalmadı ve Oğuz Sarvan ve Skibbe'ye yüklendi. MHK Başkanı Sarvan' ’omurgasız' diyen Çakar, Skibbe için de ’erkek dadı’, ‘hırsız’, ‘utanmaz’, ‘rezil’ ifadelerini kullandı.
Dark pearL

Çakar, Arda'ya öyle bir laf etti ki!! Prensesdq6
Dark pearL

rep sistemi: : Çakar, Arda'ya öyle bir laf etti ki!! Reputationpossscv3
ruh hali : Çakar, Arda'ya öyle bir laf etti ki!! Artiz10
takımı : Çakar, Arda'ya öyle bir laf etti ki!! Galatasaray

Çakar, Arda'ya öyle bir laf etti ki!! Empty
MesajKonu: Geri: Çakar, Arda'ya öyle bir laf etti ki!!   Çakar, Arda'ya öyle bir laf etti ki!! Icon_minitimeSalı Kas. 04, 2008 1:31 am

tamam Arda böyle bir şey yapmamalıydı ona göre
ama
"köpek" gibi bir sıfatı nasıl kullanır
söyliyecek birşey bulamıyorum

paylaşım için teşekkürler.... Smile
http://firstforum.yetkinforum.biz/

Çakar, Arda'ya öyle bir laf etti ki!!
1 sayfadaki 1 sayfası