_UnRivaℓℓєD_
| Konu: Bu Kadinlar Erkegi Öldürür Salı Ekim 28, 2008 11:36 pm | |
| Bir Kadinin Erkege Yaptiklarina Bakin Helal Olsun) >>ERKEK- Söyle. >> >>KADIN- . . . . . . . . . . . . >> >>ERKEK- Söylesene! >> >>KEDIN- Acelen varsa söylemiyim. >> >>ERKEK- Acelem yok ama çikicam, söyle >> >>KADIN- Söyle söyle diyip üstüme gelme. >> >>ERKEK- Ya niye üstüne geliyim. Bisey söylemiycek miydin? >> >>KADIN- Yok bisey yok. Ne söylicem ki sana? >> >>ERKEK- Yanlis anladim demek ki. Çikiyom ben o zaman. >> >>KADIN- Çik sen, çik. Hep kaç! >> >>ERKEK- Yok kaçirmam otobüsü bugün. Bak daha onbes dakka var. >> >>KADIN- Altinda kalirsin insallah! >> >>ERKEK- Ne? >> >>KADIN- Bisey söylicem demistim. Ama beni dinliycek zamanin yok tabii. >> >>ERKEK- E sen ne söyliyim ki demedin mi? >> >>KADIN- Git, tamam git! >> >>ERKEK- Hey allahim! Ben gene yanlis anladim o zaman.Söyle,dinliyom. >> >>KADIN- Heeeee! Bes dakka kalmis otobüsün kalkmasina. Söyle söyle diyip. >> >>ERKEK- Euzübillahiminnnn. . . >> >>KADIN- Ne? >> >>ERKEK- Yok bisey. Söylicen mi? >> >>KADIN- Söyliyim de bir an önce kaç dimi? Vaktini aliyom.Arkadaslarin >>özlemislerdir seni. >> >>ERKEK- Hayatim, hergün görüyorlar beni. Niye özlesinler? >> >>KADIN- Özlerler. Onlari can kulagiyla dinlersin çünkü. Nedense ise >>giderken çok neseli oluyorsun. Ne bekliyorsa seni orda. >> >>ERKEK- Bi dolu is bekliyo. Ne beklicek ki? >> >>KADIN- Biliyorum o isleri. Iki ayakli, boyali, parfümlü isler. >> >>ERKEK- Yok artik, daha neler! Senin sinirlerin bozuk galiba. >> >>KADIN- Evet bozuk. Sabahtan beri pesinden kosuyoruz, bisey söylicez diye. >> >>ERKEK- Söyle diyom ben de sabahtan beri. >> >>KADIN- Sorun da bu zaten. Söyle diyosun söylüyorum, sus diyorsun >>susuyorum.Benim söz hakkim mi var bu evde? >> >>ERKEK- Güzel karicim niye olmasin! Ya, ben sana ne zaman sus dedim ki? >> >>KADIN- Bi de deseydin. Konusmaya da hakkim olmasin. Su televizyon benden >>degerlidir bu evde. >> >>ERKEK- Yok artik o kadar da degil, iyice abarttin. Senin canin sikkin >>anladim. >> >>KADIN- Ne? O kadar da degil mi? >> >>ERKEK- Degil tabii. >> >>KADIN- Yani ona yakin. Anladim. Avukata gidiyorum. >> >>ERKEK- Ne? - >> >>KADIN-Avukata gidiyorum. Bu is biter. Hüüüüüüü! ! . ... . >> >>ERKEK- Ya, ne dedim ki ben simdi? >> >>KADIN- Allahim bi de soruyo. Hemen gidiyorum. >> >>ERKEK- Nereye? >> >>KADIN- Bi telefunkenden degerli olmadigim bu evden gidiyorum. >> >>ERKEK- Hey allahim. Her lafi kiçindan anlamak zorunda misin? >> >>KADIN- Oha! >> >>ERKEK- Hayir güzelim. Yani herseyi yanlis anliyorsun, onu söylüyorum. >> >>KADIN- Hayvan. >> >>ERKEK- Peki tamam. Agzimdan kaçti, özür dilerim. >> >>KADIN- Bir kiçimiz eksikti. >> >>ERKEK- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . >>KADIN- Arkamdan ne küfürler ediyosundur. Yüzüme kiç diyosan. >> >>ERKEK- Sustuuum. >> >>KADIN- Susma! >> >>ERKEK- Ne? . . . . Nasi? >> >>KADIN- Susma! Bisey söyle, kaçma. Sus, konu kapansin. Git isine mutlu >>mutlu.Hayat devam etsin. Yok öyle. >> >>ERKEK- Tamaaam konusalim. Ise gitmiyom o zaman. >> >>KADIN- Naaparsan yap. Ben gidiyorum. >> >>ERKEK- Nereye? >> >>KADIN- Odama. >> >>ERKEK- Eeeee? >> >>KADIN- Ne istiyorsun? >> >>ERKEK- Konusmak. >> >>KADIN- Günaydiiiin! >> >>ERKEK- Eveeet, heh he! >> >>KADIN- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . >> >>ERKEK- Yaa dur! saka yaptim. Ortam yumusasin diye. Aglama ya! >> >>KADIN- Hüüüüüü! . . . . Üzme sen kendini benim için. >> >>ERKEK- Kimin için üzcem, karim diil misin? >> >>KADIN- Olmaz olaydim. >> >>ERKEK- Tatlim. . . Büyütüyorsun ama. >> >>KADIN- Ne? >> >>ERKEK- Biraz abartmiyor musun? >> >>KADIN- Ben mi? >> >>ERKEK- . . . . . . . . . . . . . . ! ? >> >>KADIN- Ben mi ha! Ben mi? Ben mi büyütüyorum?Topluyorum. >> >>ERKEK- Ne? >> >>KADIN- Hemen esyalarimi topluyorum. >> >>ERKEK- Saçmalama! >> >>KADIN- Birak kolumu, biraaak! Zorba herif. >> >>ERKEK- Tamam. Dokunmuyorum. Ama gitme, konusalim. >> >>KADIN- Uzak dur! Polisi ararim. >> >>ERKEK- Yok artik. Hirsiz miyim ben? >> >>KADIN- Evet, hirsizsin. Hayatimi, yasama sevincimi çaldin. >> >>ERKEK- . . . . . . . . . . . . . . . . . . ! >> >>KADIN- Söylicek bisey bulamadin. Dilini mi yuttun? >> >>ERKEK- Bütün bunlari ne zaman yaptigimi düsünüyorum. >> >>KADIN- Beyimiz kavga istiyor galiba! >> >>ERKEK- Hayir ama. . >> >>KADIN- Tamam. Kavga istiyosan, kavga ederiz. Noolcaksa olsun. >> >>ERKEK- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ! >> >>KADIN- Gülücek bisey görmüyorum ben durumumuzda. Evliligimiz çatirdiyor. >> >>ERKEK- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ! >> >>KADIN- Siritma! Yemin ederim. Avukati aricam. >> >>ERKEK- Istersen ara ama. . . . >> >>KADIN- Peki, hemen çeviriyorum. >> >>ERKEK- Nisantasi'ndan gidelim. >> >>KADIN- Senin gelmene gerek yok. Ben taksiyle giderim. >> >>ERKEK- Ben de geliyim. Hem su uzun deri cekete de bakariz. >> >>KADIN- Hiii? ! ! Sen nerden biliyorsun o ceketi? >> >>ERKEK- Ajandana not almisin bugün bana söylemek için. Orda gördüm.Simdi >>aklima geldi. >> >>KADIN- E. . evet. Sey! >> >>ERKEK- Ben de arayip ayirttirdim. >> >>KADIN- Inanmiyorum. >> >>ERKEK- Giderken aliriz. >> >>KADIN- Nereye? >> >>ERKEK- Avukata. >> >>KADIN- Eee. . . evet. >> >>ERKEK- Ya da istersen bugün gitmeyelim avukata. Direk ceketi almaya >>gidelim. >> >>KADIN- Aaaa. . . eeeeee. . . . olur. >> >>ERKEK- Hayatim? >> >>KADIN- Efendim? >> >>ERKEK- Sen bana ne söylicektin? >> >>KADIN- Bosveeeer... | |
|
denny_orjn
| |
_UnRivaℓℓєD_
| Konu: Geri: Bu Kadinlar Erkegi Öldürür Perş. Ekim 30, 2008 9:23 pm | |
| yok o adamın yerınde uqur war | |
|
denny_orjn
| |
_-_SiLeNtNiGhT_-_ ,
| |
_-_SiLeNtNiGhT_-_ ,