Konu: Red Edildikten Sonra ki Karizma Paz Ara. 07, 2008 1:22 pm
1. Ben acıların çocuğuyum modeli -meltem benimle çıkar mısın? -hayır salak -tamam meltem şimdi git ve beni yanlızlığım ile yanlız bırak 2. Kıvrak modeli - meltem benimle çıkar mısın, misal iki biletim var ateşlerin dansı'na? - hayır salak - aa şimdi hatırladım, hülya'ya söz vermitim... öteki sefere inşallah... 3. Tehdit eden modeli - meltem benimle çıkar mısın? - hayır salak - e o zaman ben gidip hülya'ya bi sorayım...
4. Anlamaz modeli - meltem benimle çıkar mısın? - hayır salak - o zaman, aşkım, ilk olarak ateşlerin dansı'na gidelim mi... - geri zekalı mısın nesin ya, hayır dedim... - tamam, oölerden almaya çalışırım... yemek de yeriz di mi hayatım, show'dan önce... - harbiden salaksın ya, sana adımı söylediğime inanamıyorum... - evet aşkım ya, ismin çok güzel... 5. Güner ümit modeli - meltem benimle çıkar mısın? - kesinlikle hayır. - kesinlikle hayır dediniz kaybettiniz, puanlar kırmızı masaya.. 6. - Meltem benimle çıkarsın mı ? - bilmem.. sence çıkar gibi duruyomuyum ? - valla galiba çıkarsın.. ama emin değilim.. hadi bi açıklık getir şu konuya - hayır salak hayıııııııır ! - bunu evet olarak kabul ediyorum - Sertan bu kadar salak olmayı nerde öğrendin ? - her gun 1 saat çalıştım düzenli.. çok zor olmadı.. - hmmm 7. Şartlanmış model -meltem benimle çıkar mısın? -tabi neden olmasın -sen kaybettin kızım, seni sevmiştim halbuki -??? 8. Redden sonra karizmayı çirkefleşmekte arayan model -meltem benimle çıkar mısın? -hayır salak -sieee la, ben seni deniyordum zaten..kabul etseydin üstüne beton dökerdim senin.. 9. Esprituelim ben modeli -meltem benimle çıkar mısın? -hayır salak.. -peki sen asansörle çık ben yetişirim 10. Oha artık modeli - meltem benimle çıkar mısın? - hayır salak.. - in o zaman üstümden, giy üstünü, uza... 11. Psikolog modeli - pelin benimle çıkar mısın? - hayır salak. - tabii, sana hak veriyorum. daha önceki ilişkilerinde yüreğine aldığın yaralar seni korkutan. sanırım biraz zamana ihtiyacın var. lütfen biraz düşün. 12. İyimser model -burcu benimle çıkar mısın -hayır -ama asla demedin demek ki hala umut var? -??? 13. Ulaşamadığı ete mundar diyen kedi modeli -fatmagül benimle çıkar mısın? -hayır!!! -aman zaten sen de kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyosun çillisin,çirkinsin ıyyyy 14. Bir arkadas ortamında ise - meltem benimle çıkar mısın ? - hayır salak.. ! - peki, kaçta alayım seni o zaman ? - ulan çıkmam dedim.. - peki saat 8 de görüşürüz aşkım.. 15. -Benimle çıkar mısınn meltem? +hayır -hahaha... bir an icin benimle gerçekten çıkabileceğin ihtimalini düşündün değil mi? itiraf et? 16. -Benimle çıkar mısın meltem? +hayır -*** ben size dedim anlar dalga geçtiğimizi diye 17. - Benimle çıkar mısın meltem? + ahh, elbette hayatım... - adisin meltem! şurada iki satır karizma yapacaktım, içine ettiiin!! 18. - Gerçek misiniz? + yuh... bu devirde? - en iyi bunu bulabildim... + olmamış ama. - ne yani benimle çıkmaz mısın? + hah hah hayyy... gülünç olma. - peki o zaman... eee... ben duman'ın vokalistini tanıyorum. + eee? - tamam... bi saniye... başka bi tane buliym... hah! ateşiniz var mı? + yemezler... (dış ses): rocco! gel evladım hadi gidiyoruz... + neyse ben gideyim. - ne?! rocco mu?! ama şey... seviyeli bi sohbete ne dersin? 19. Türk filmi modeli: -meltem benimle çıkar mısın? -hayır abuzer! -bir gün karşına çıkıcam, diyeceğim ki fakir ama onurlu bir genç vardı... anlıyo musun! -tabiiii 20. Romantik model: -meltem benimle çıkar mısın? -olmaz berke! -oysa pembe panjurlu evimizde, gece pencereden yıldızları seyrederek bir ömür geçirmek isterdim seninle... -bak seeen... 21. - Meltem biliyorum benden önce 20 kişi sordu ama... - hayır! - hata ediyorsun, ben olsam benle çıkardım. - zaten senle ancak senin gibi bi moron çıkar cevdet. - meltem, bence sen erkekten anlamıyorsun. 22. Yalancı model -baba nooldu ne dedi kız? -abi şimdi gittim başladı aşk meşk duygusal duygusal konuşmaya, yok bana cok değer veriyormuş, yok bağlanmaktan korkuyormuş... beni de bilirsiniz gelemem öyle ince muhabbetlere. "siee kızım" dedim. naza çekiyo işte... -o zaman bitmiş o iş abi, kız hasta.. -yok baba istemem artık zaten soğudum birden. 23. -meltem .. bişi söyliycem.. seni seviyorum -ay.. memet olmazki biz arkadaşız -ben çıkalım demedimki zaten 24. Önce kalabalık bir ortama gidilir hatun ile birlikte orada ; -meltem benimle çıkar mısın? -hayır salak! -ya kızım yeter yaaa çıkmıyorum işte, bıktırdın 3 aydır cık - mı -yo -rum seninle zorlamı yani.(bu kısım bağırarak ve gerçekten sinirlenmiş bir şekilde söylenir). 25. İki samimi arkadaş yolda efendi efendi yürümektedir. erkek kişi birden patlar: - meltem benimle çıkar mısın? aşığım sana! + [dumur!] ne? eheh.. şaka yapıyorsun değil mi, ciddi değilsin? - [reddedildiğini anlayan bahtsız genç] ee.. oo.. tabii canım. haha, ciddi mi sandın? haha.. ben aşık olmam ki robotum ben. yok duygularım. 26. - Meltem benimle çıkar mısın? + hayır. - hayır deyişine bayılıyorum. ee, benimle çıkacak mısın? + hayır! - süpersin ya. şu 'hayır' deyişini duymak için ölene kadar sorarım valla bu soruyu eheh.. 27.. Yaşanmış bir anı ... cafe ortamında er kişi hoşlandığı kızın masasına gider ve olaylar gelişir... -meltem benimle çıkar mısın? -hayır salak! (er kişi masaya elini vurur ve hızla kalkar, tüm cafe nin bakışları üzerlerindeyken..) -aldıracaksın o çocuğu dedim sana!! -ha?, ney?!, ama??! ne çocuğu... (kız kimi inandırsın artık o ortamda...) (er kişi hızlı adımlarla uzaklaşır..